torsdag den 31. december 2009

Prince of Persia trailer til debut med 2012 den 13. november

En dato for dagbog - 13. november. Faktisk, en anden dato for dagbog - 2012. The Prince of Persia trailer vil premier med 2012 den 13. november! Okay, er du nødt til at sidde gennem byer og civilisationer overlappende i rampaging oceaner, men hvad er en plet af CGI verdens udslettelse, når det forud for Jake Gyllenhaal på den store skærm, som Prince of Persia? Gode gamle Roland Emmerich.


Vi har en rapport, at "I går eftermiddags, Disney og OnePR behandlet spil journalister til den første nogensinde screening af Prince of Persia trailer. Vi har ingen billeder endnu, men vi har en god beskrivelse: »De fleste af traileren er Jake Gyllenhaal springer ud af ting, mens Gemma Arterton fortæller i en næsten mystisk stemme om Dagger of Time og sine beføjelser."

»Ligesom alle tiltag dertil, er der en masse hurtig skæring mellem uafhængige sekvenser. Nogen åbner en dør, Prince ser rundt om, som han er forvirret og prinsessen - kaldet Tamina, ikke Farah - går rundt ser smuk og udvekslinger PG-rated flirter med Prince. Nogle dudes i sorte klæder dukker op, ser ud som om de bare gik ud for det sæt af The Scorpion King, og der er masser af sand og guld ting. "


»En interessant scene jeg bemærket en gentagelse var en glødende fyrig vortex i Dagger of Time. Du kan se det i traileren, da prinsen aktiverer det i løbet af en kamp for at spole tiden. Du se det igen i slutningen af traileren kun en eller anden måde prins og en anden person, der synes at være inde i Dagger, hvirvlende rundt i vortex. Virker som et klimatiske boss kamp for mig. Også et tempel-ud sted kollapser - det er altsammen meget Indiana Jones.

Forhåbentlig vil vi snart høre, hvad der skete med Q & A med Jordan Mechner efter screening.

Så har de spillere set traileren, lad nu det Gyllenhaalics har en go!

Hele rapporten her. Billeder af de skifte sko takket være IHJ.

Ingen kommentarer: